• به وبسایت انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان نقشه بردار استان البرز .
  • خوش آمدید

کنترل نقشه های تفکیک

 

 

 

 

 

 

 

همکاران محترم جهت کنترل نقشه های تفکیک آپارتمان در کارگروه تفکیک مستقر در انجمن از مورخه ۱۳۹۳/۰۷/۰۱ فایل DWG نقشه ها را به همراه خروجی نرم افزار U.P به nezarat.tafkik.alborz@gmail.com ارسال فرمایید.

در قسمت subject ایمیل : صرفا نام کامل شخص مهندس (یا مهندسین ) دارای سهمیه و طرف قرارداد با مالک – و شماره پلاک ثبتی قید گردد. (به فارسی).

در صورتی که کار در سهمیه دو مهندس و یا بیشتر می باشد، نام همه آنها باید قید گردد.

فولدر حاوی فایل های U.P + فایل اتوکد نقشه (تا ورژن ۲۰۰۹) را در یک پوشه با نرم افزار winrar فشرده نموده و ایمیل نمایید.

از ارسال چند باره ایمیل جدا خود داری فرمایید.

پس از ارسال ایمیل توسط شما ،به صورت اتوماتیک ایمیل تایید دریافت به شما ارسال خواهد شد.

ایمیل های دریافتی به ترتیب ورود ثبت و مورد بررسی قرار می گیرد.

در صورت نیاز به ارسال مدارک از طریق همان ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

برای ارسال مدارک نسبت به reply در همان ایمیل قبلی اقدام نموده و برای یک پلاک ثبتی ایمیل جداگانه ارسال نفرمایید.

پس از کنترل نقشه ها توسط کارشناسان ، برگه کنترل به همان ایمیل (پلاک ثبتی)  اسکن و ارسال می گردد.

مهندسین پس از دریافت برگه جوابیه کنترل می بایست آنرا پرینت و ضمیمه پرونده نموده و پس از  انجام اصلاحات ذکر شده پرونده را به نظام مهندسی تحویل نمایند.

 

آموزش کاهش حجم تصاویر

 

از ارسال ایمیل تکراری خودداری فرمایید :

۱ –
پس از ارسال ایمیل توسط شما در همان لحظه در بالای صفحه ایمیلتان پیغام “پیام شما فرستاده شد “یا” your message have been sent”  نمایش داده می شود. ( در خود ایمیلتان تایید می گردد) –  (اگر مشکلی باشد عبارت failed نمایش داده می شود)
۲-
پس از چند دقیقه توسط ما یک ایمیل به صورت خودکار مبنی بر ” همکار گرامی با سلام ایمیل شما دریافت گردید”  به همان ایمیل شما ارسال می گردد.
۳-
برای اطمینان بیشتر در خصوص دریافت ایمیل  : فردای آنروز می توانید با شماره های ذیل تماس گرفته و سوال بفرمایید:
۳۴۴۱۵۹۱۱
۳۴۲۰۰۶۳۹
۳۴۲۰۰۶۴۰

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *